Billboard: Ariana Grande je najbolja pevačica u 2017. godini!

Arianu Grande su, uprkos najuspešnijoj turneji godine i velikoj hrabrosti, nekako uspevale da zaobilaze velike nagrade, ali Billboard ju je sada proglasio najboljom pevačicom ove godine!

“Čestitamo našoj najvećoj umetnici godine, Ariani Grande” napisao je Billboard na Twitteru na šta je Ari odmah odgovorila sa velikom zahvalnošću, a njena mama Joan takođe se na Twitteru oglasila – “Neverovatno… Ona tako zaslužuje ovu nagradu, najbolja je, njen album je spoj prave ljubavi, glasa i posvećenosti, i ne mogu biti srećnija što njena muzika dobija slavu koju zaslužuje. Ariana je zakon” hvali mama Joan svoju ćerku jako velikim rečima!

Pored Ariane Grande koja je na vrhu ove liste, sve devojke koje su zauzele svoje pozicije su velika imena – iza Ari je Rihanna a druga pratilja je Halsey kao umetnica koja je imala uspešnu muzičku godinu ali je pored toga aktivista i samouverena osoba koja govori sve što oseća da treba. Odmah iza nje je Taylor Swift koja je ove godine imala veliki povratak, a tu su i Selena, Demi, Adele i Alessia Cara!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Hoće li ih Tay tužiti? Stižu optužbe da "Perfect" od 1D jako podseća na "Style" Taylor Swift!

3 thoughts on “Billboard: Ariana Grande je najbolja pevačica u 2017. godini!

  1. Čestitam Ari,💋 zasluzila si.💞💞💞 Ove godine si bila bolja nego ikad iako si uvijek bila super. 😚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.