Biebs se seća teško detinjstva: Tukli su me jer sam bio siromašan, sanjao sam konzervu soka!

12545277_1667223840197799_1086098315_n

Zaslepljeni pričom o njegovoj slavi i bogatstvu, mnogi danas zaboravljaju da je Justin sam postao ono što jeste danas i da kao dečak živeo u velikom siromaštvu i odbačen od drugih.

Biebs u ovom momentu zarađuje milione a njegove tri pesme drže tri prva mesta na britanskoj top listi što je nezapamćeni uspeh. Ipak, on je za magazin OK! rekao da nikad neće zaboraviti kakav pakao mu je bio život pre manje od 10 godina. “Sećam se da sam bio toliko siromašan da sam zbog toga imao problema sa drugom decom u školi”, priča Biebs i podseća još jednom da je mogao samo da sanja o konzervi soka. “Hteo bih da je naručim u restoranu ali mama me je uvek terala da tražim vodu jer to nismo mogli da priuštimo.” Biebs ističe i da upravo zbog tako teškog života danas kad ima sve nekad ne zna gde je granica. “Bunio sam se protiv svega i pravio sam greške. Kad imate 19 ili 20 godina to se dešava – stvar je samo što mene kamere prate svuda.”

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Biebs se seća teško detinjstva: Tukli su me jer sam bio siromašan, sanjao sam konzervu soka!

  1. ZNala sam za to odavno,i jako mi je tesko,nisam neki belieber,ali ga volim ♥

  2. Srce moje,dusa me boli zbog toga sto je preziveo,ali danas ima sve sto u detinstvu nije imao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.