Biebs opet mora na sud, ovog puta čak u Argentinu!

12750055_1132010906811543_284193021_n

Justin Bieber dobio je poziv da pred sudijom da izjavu u vezi s tvrdnjama da je naredio svom telohranitelju da napadne argentinskog fotografa!

Čitav slučaj počiva na navodnom incidentu koji se desio 2013. godine u Buenos Airesu, u Argentini, dok je paparaco Diego Pesoa (26) čekao Justina Biebera kako bi ga fotografisao prilikom izlaska iz kluba Ink. Pesoa u tužbi tvrdi da je Biebes naredio jednom od svojih bodigarda da ga napadne i oduzme mu telefon i kameru. A iako je ispočetka pominjana mogućnost da Jus izjavu pred sudom da putem video linka, sudija Alberto Banos traži da se 22-godišnji pevač lično pojavi u sudnici: “Ne postoje razlozi da se subjekat ne pojavi u Buenos Airesu, budući da se ne nalazi u zdravstvenim ili ekonomskim poteškoćama,” kaže se u zvaničnom pozivu upućenom Biebsu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lamijin kviz: Koliko znate o Justinu Bieberu kroz 20 pitanja!

3 thoughts on “Biebs opet mora na sud, ovog puta čak u Argentinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.