Biebs čini fenomenalne stvari za Shawna Mendesa, čak i kad mu pogrešno napiše ime!

Justin Bieber pre dve godine nije imao pojma ko je uopšte Shawn Mendes ali u međuvremenu je počeo da prati njegovu karijeru i čak ga je javno pohvalio, što je Shawnu baš mnogo značilo. Biebs je sad dobio želju da ga dodatno promoviše ali nije baš sve prošlo idealno!

Biebs je tako objavio Shawnovu sliku sa koncerta uz komentar “Kakva legenda” što bi bilo super da na kraju on nije pogrešno tagovao Shawna, potpisavši ga kao shawmendez. Dobrica kakav jeste, Shawn mu to nije zamerio već je lajkoao fotku ali fandom je od svega napravio Twitter trend što je Jus primetio i ispravio grešku!

Mnogima je promakao i komentar gitariste Johna Mayera koji je Shawnu i Biebs prosto naredio da uradio duet napisavši velikim slovima, “Sarađujte”! Možda na sledećem albumu Biebsa? Ko zna!

What a LEGEND. @shawnmendes

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biebs o golišavim fotkama: Bio je to grub napad na moju privatnost!

3 thoughts on “Biebs čini fenomenalne stvari za Shawna Mendesa, čak i kad mu pogrešno napiše ime!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.