Biće i turneje! Marcus i Martinus već najavili prvi koncert za narednu godinu!

Marcus i Martinus ovih dana vredno rade na svom novom albumu, koji je i preduslov toga da idu na novu turneju. Ipak, oni ne samo da već planiraju koncert, već su i zakazali jedan za drugu polovinu 2019. godine, što je dobar znak i za nas!

Marcus i Martinus tako su na svom profilu objavili najavu za nastup na festivalu u švedskom gradu Malmeu koji nosi naziv High Five. Karte za ovaj događaj u prodaji su već od utorka, a nema sumnje da će se brzo rasprodati iako je MM nastup zakazan tek za 27. jul! Koliko vidimo, ovaj festival traje jedan dan, a Marcus i Martinus su ujedno i prvi najavljeni!

Iako su festivali jedno, a koncerti drugo, nema sumnje da će Marcus i Martinus ponovo na evropsku turneju, samo je pitanje da li će se ona desiti na proleće ili jesen. Po onome što mi znamo, turneje se obično planiraju za ta dva godišnja doba dok zimi sledi pauza, a leto je namenjeno za festivale.  S obzirom da su MM obećali da će se vratiti, naši MMeri mogu da budu spokojni!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nastup je danas: Marcus i Martinus se vratili na Balkan!

Foto: Instagram/Marcus Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Biće i turneje! Marcus i Martinus već najavili prvi koncert za narednu godinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.