Bezbroj znakova da Ariana snima sa BLACKPINK!

Od ranije znamo da BLACKPINK jako vole Arianu Grande, a da je ta ljubav i uzvraćena! Devojke su imale priliku da se upoznaju na Coachella festivalu u aprilu, a tad se čak pričalo i da će biti zajedno na sceni, što se ipak nije desilo. Međutim, čini se da njima ubrzo prestoji prva saradnja!

Producent Tommy Brown objavio je sliku sa BLACKPINK, najavljujući da za njih radi na novoj muzici. Ono što je neobično i nimalo slučajno jeste da su to lajkovi i Ariana Grande i njen menadžer, Scooter Braun, a ostavili su i komentare. Isto tako, i Scooter i Tommy lajkovi su komentare gde fanovi pominju mogućnost saradnje.

Na kraju, Victoria Monet, Arina prijateljica i koleginica sa turneje počela je da prati grupu na Instagramu. Na žalost ili na sreću, ovakve situacije na Instagramu zaista nisu plod slučajnosti, već se uvek rade kad određene zvezde spremaju saradnju. Čini se da će Ari i BLACKPINK zato uskoro i objaviti nešto važno!

Pročitajte još  Ariana Grande: Prvog dana nakon turneje otišla sam da snimam "Sweetener"!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Bezbroj znakova da Ariana snima sa BLACKPINK!

  1. Iskreno se nadam da je tako! Pored činjenice da bi ovo bio moj collab iz snova, ima i to što je uz sve YG skandale malo vjerojatno da ćemo dobiti novi mini (ili cijeli, ne bih se žalila 😂) album u 2019. Ipak, Jennie je u videu za njihovu treću godišnjicu potvrdila da rade na novoj muzici, možda je mislila na novu BLACKPINK muziku, a možda je mislila na collab najpopularnije ženske grupe i najpopularnije pjevačice, ko zna 😉😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.