Bez srama: Kylie Jenner ponovo uhvaćena u fotošopovanju!

Ima li ikog ko je toliko nesiguran u sebe kao članice familije Kardashian Jenner? Iako ih zauzimaju naslovne strane najpoznatijih magazina i mnogi ih doživljavaju kao lepotice, činjenica je da sve sestre imaju naviku da maksimalno fotošopuju svoje slike, a ne obeshrabruje ih ni to što su u tome uhvaćene bezbroj puta, kao sad Kylie Jenner.

Naime, Kylie je objavila dve fotke sa svojom prijateljicom Anastasiom Karanikolau, sa kojom vreme provodi na odmoru na Turksu i Kajkosu. Iako na slikama one izgledaju glamurozno, lakše nego ikad je utvrditi da je Kylie izmenila sliku, kako bi stanjila svoj struk!

Naime, samo obratite pažnju na jastuk sa štraftama koji se nalazi iza nje, jer je veoma očigledno da su štrafte sa desne strane potpuno drugačije, a sve kao posledica što je telo Kylie očigledno dorađivano! Kylie je fotošopovala i drugu sliku sa travnjaka, jer se očigledno vidi da kameni blokovi deluju krivo nakon njenih intervencija. Interesantno, njen prijateljica nije dorađivana. Da li je moguće da je Kylie ovoliko nesigurna u sebe? Još kad je ovako uhvate u fotošopovanju, sigurno joj neće biti bolje!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nezaustavljiva: Kylie Jenner spasila Storminu rođendansku zabavu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.