Bethany Mota: Motavatori najviše vole da gledaju moje brljotine!

landscape-1430858301-bethany-3

Bethany Mota s pravom se smatra kraljicom Jutjuba a mlada devojka u svom intervjuu za Cosmopolitan ističe koliko joj znače njeni fanovi i kako je učila šta je to što oni vole!

“Kad sam počela da snimam videe, primetila sam kako ljudi najviše vole da vide zabavnu stranu mene. Mislila sam da moji snimci moraju izgledati savršeno. Međutim, jednom sam im ubacila snimak u kome su moje brljotine i to im se jako dopalo. Tad sam shvatila da oni žele da me vide onakvom kakva jesam. Ne moram se pretvarati da sam neka druga osoba da bi me prihvatili”, objašnjava Beth. Ona ističe i kako joj upravo fanovi daju volju da nastavi. “Svoje fanove prvi put sam videla tek nakon nekoliko godina otkako sam pokrenula svoj kanal. Sve je drugačije kad ih vidite uživo i shvatite koliko su srećni što vas vide.”

gallery-1430939142-bethany-1

Bethany je vrlo ponosna na činjenicu da je sav dosadašnji uspeh postigla sama: “Stalno sam postalala bolja. Nisam išla na časove, sve sam učila preko interneta. Kad nešto ne znam, ja pitam Google. Ja sam stvorila nešto sama i to je nešto što mogu da urade i drugi!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nova runda glasanja počinje: Biraj koga želiš da Ryan nacrta!

One thought on “Bethany Mota: Motavatori najviše vole da gledaju moje brljotine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.