Bend “Why Don’t We” objavili pesmu koju je napisao Ed Sheeran

Petočlani bend “Why Don’t We”, koji čine  Zach Herron, Jack Avery, Daniel Seavey, Corbyn Besson i Jonah Marais objavili su novu pesmu koju je napisao Ed Sheeran. Bend, koji je trenutno na “8 Letters Tour” turneji, brzo je osvojio srca tinejdžerki jer pomalo podsećaju na “One Direction”.

Pesmu “What Am I” odlikuje veseo romantičan ton i gitara solo. Tekst govori o nedefinisanoj ljubavi prema devojci, o plaži i zalascima sunca, a tako izgleda i spot. Na plaži, sa prelepom logorskom vatrom, prijateljima i naravno posebnim devojkama, momci se ludo zabavljaju.

WDW je nedavno osvojio Choice Music Group na the 2019 Teen Choice Awards, a bili su nominovani i za najbolju grupu na ovogodišnjim MTV VMAs.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagran

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Jesy Nelson se priseća prosidbe “kao kroz maglu”: Bila sam skamenjena od sreće!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.