Bella Thorne odgovara bivšem: Zašto si mi poslao policiju?

Mod Sun izjavio je da će prodati stvari koje pripadaju njegovoj bivšoj devojci Belli Thorne ukoliko se ona ne pojavi da ih pokupi, a kasnije kako bi ublažio situaciju, tvitovao je da je sve bila šala. Međutim, Belli se to nije nimalo dopada, jer joj prethodna iskustva govore da reper verovatno ne govori istinu.

“Vidi njega što hoće da bude u centru pažnje medija”, tvitovala je Bella. “Zar već nisi jednom zvao policajce kad sam htela da pokupim moj kompjuter?”, dodala je i potom ga opsovala! Reper je to video, pa je onda objasnio javnosti da Bella laže, odnosno da uopšte nije dobro predstavila taj događaj.

“Pa, pojavila si se nenajavljena i to 24 časa nakon raskida. Ušla si kroz zadnja vrata. Nisam bio kući i nisam imao pojma šta će odneti. Iskreno Bella, ti baš i nisi osoba u koju čovek može da ima poverenja. Rekao sam ti šest puta da dođeš i da svako pokupi svoje stvari, ali ti uporno odbijaš da pokupiš svoje stvari. Uzgred, dobro sam i lepo te je čuti”, zaključio je on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Serija postaje još interesantnija: Dolan Twins glume u "Famous In Love", zamalo i Zendaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.