Bella i Jus pod ukorom, Ari u glumačkoj sekciji: Šta bi koja zvezda bila u školi?

Valjda je svako od nas zamišljao kako bi to izgledalo da neka slavna zvezda ide u školu sa nama, ali E! Online otišao je korak dalje i zamislio kako bi izgledala srednja škola koju bi pohađale zvezde, odnosno ko bi se sa kim družio i kakvim školskim aktivnostima bi se bavio!

Kako E! Online veruje, novajlije u svetu zvezda poput Camerona Dallasa ili Maddie Ziegler držali bi se zajedno a glavne face, odnosno predsednici odeljenja koji se bore za prava učenika bili bi Emma Watson, Rowan Blanchard i Chloe Moretz koje to rade i u stvarnom životu.

Glavne sportske zvezde bili bi Nick Jonas, Zac Efron i Liam Hemsworth a glumačku sekciju činile bi Ariana Grande, Camila Cabello, Harry Stryles i Hailee Steinfeld. Kad je reč o umetničkim sekcijama tu bi koliko vodile Miley Cyrus, Lorde, Kristen Stewart i The Weeknd. Oni bi vodili školske novine i priređivali izložbe.

Taylor Swift bi kao u stvarnosti vodila grupu devojaka koje su najviđenije u školi a sa njom bi logino bila Selena Gomez ali i ćerka Michaela Jacksona, Paris Jackson. Kendall i Kylie bi predvodile devojke koje bi uvek bile najtrendi a školski bend činili bi između ostalih Niall Horan, Demi Lovato, Joe Jonas i Shawn Mendes. Na kraju, E! Online veruje da bi se Justin Bieber i Bella Thorne pokazali kao glavni problemi škole pa bi ih to spojilo! Kako se vama sve ovo čini?

Pročitajte još  Pogledajte pažljivo: Osam znakova da se One Direction vraća uskoro!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Bella i Jus pod ukorom, Ari u glumačkoj sekciji: Šta bi koja zvezda bila u školi?

  1. Baš je kul kako su sve ovo smislili! Mislim da skoro svakome pripada mesto ne kojeg su ga stavili 😀

    1. Ona nije iz Amerike pa zato jos nije popularna tamo i u svetu kao Sel,Ari,Jus…

      1. Martina Stoessel iz Amerike je.Ona je iz Argentine a to se nazali u juznoj Americi

  2. Hahahahahaha ovo je baš cooool, i mislil da bi stvarno ovk izgledalo. Ja jednim delom spadam u grupu Taylor Swift, ali mnogo više onde gde su Rowan, Chloe i Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.