Belieberi optužuju Justina: Slagao si nas, ovo nije tvoj potpis na albumu!

justin-bieber-2015-nickelodeon-halo-awards3

Justin Bieber najavio je na svojoj Fejsbuk strnaici kako će potpisati čak 2000 kopija svog novog albuma koji će se prodavati širom Amerike ali oduševljenje Beliebera brzo se pretvorilo u razočaranje i bes!

justin-bieber-signatures__oPt

Naime, fandom već danima objavljuje fotke potpisanih CDova ali stvar je u tome što na njima bukvalno svaki potpis deluje identično! Belieberi veruju da ne postoji ljudsko biće koje može toliko puta da se potpiše bez i najmanje promene u veličini ili izgledu slova pa pretpostavljaju da su potpisi u stvari jednostavno odštampani i da se sve ovo radi samo radi reklame. Ipak, ima i Beliebera koji tvrde da ovi potpisi nisu identični. Biebs je u međuvremenu uklonio sa svoje FB strane poruku da su svi ti potpisi napisani ručno a vama na osnovu fotki ostavljamo da procenite šta je istina!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #194 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

4 thoughts on “Belieberi optužuju Justina: Slagao si nas, ovo nije tvoj potpis na albumu!

  1. Potpisi su isti, naravno. Samo je on pisao. Pisano je, nije stampano zbog mesta odakle krece potpis. Uporedite potpis sa albuma My World i Purpose. Isti su. 6 godina je aktuelan. Uvezbao se, naravno da ce mu potpis biti potpuno isti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.