Banane, maske i jaja: Evo najluđih haljina koje su zvezde nosile na Met Gala!

Met Gala je savršena prilika za kreativne zvezde da pokažu šta znaju o originalnosti i da ponesu najluđu haljinu koju mogu da obuku, a to je nešto što se i očekuje od zvezda originalnih poput Lady Gage koja je takođe privukla pažnju, ali osim nje bilo je još ludih momenata na crvenom tepihu koji su vredni pomena ili možda podsmeha!

Embed from Getty Images

Lady Gaga

Lady Gaga je svojom kreativnošću ove godine pobedila jer se pojavila u tri kombinacije, sa sve kišobranom, staromodnim telefonom i kolicima sa vinom!

Embed from Getty Images

Jared Leto

Ako nije Lady Gaga pobedila, onda Jared Leto definitivno jeste jer se on pojavio sa svojom „odsečenom“ glavom u ruci – ova glava je bila takav hit da su se svi slavni sa njom slikali!

Embed from Getty Images

Tessa Thompson

Zvezde umeju da preteraju sa umetcima za kosu tako da izgledaju krajnje neprirodno, ali niko nije otišao tako daleko kao Tessa Thompson sinoć!

Embed from Getty Images

Ezra Miller

Ezra je otišao korak dalje kada je u pitanju maskiranje, toliko da njegovo izdanje izgleda jezivo i nadrealno!

Embed from Getty Images

Cara Delevigne

Cara je došla u svim mogućim bojama na sebi, ali pažnju privlače još više sve stvari koje je nosila na glavi – bilo je i lažnih zuba, jaja, noktiju pa čak i banana! Koja od ovih kombinacija je vama najinteresantnija?

Pročitajte još  Nina nam šalje kviz o Lady Gagi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lady Gaga, Getty Images

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Banane, maske i jaja: Evo najluđih haljina koje su zvezde nosile na Met Gala!

  1. Zapravo svake godine bude tema kako treba da se obuku nprmr. prosle godine je bila "Sveta tela- moda i katolička imaginacija".Tako da daosadni su i oni koji se svake godine obuku skroz normalno,obicno i sto nema veze s temom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.