Jeziva lepota: Avril Lavigne u borbi života i smrti u spotu za “I Fell In Love With The Devil”!

Kakva osećanja u vama budi naslov pesme “I Fell In Love With The Devil”? Jeziva, najverovatnije, a to je želela da postigne i Avril Lavigne u još jednoj odi svojoj borbi za život, koju je zaista morala da vodi sa bolešću koju je imala godinama. Ova pesma je sada dobila i spot, pomalo jeziv i religiozan kako su svi i očekivali!

Avril Lavigne u najnovijem spotu izgleda toliko prelepo da se to graniči sa jezivim, u određenim scenama nosi crnu haljinu i ogroman krst, u jednoj sceni videćete je čak i u kovčegu, a nama je najlepša u izdanju gde sedi za crnim klavirom u raskošnoj crvenoj haljini od tila, sa dugom plavom kosom i crvenim karminom. Da li vam se dopada ovaj neobičan spot?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Avril Lavigne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Što je mnogo, mnogo je: Demi Lovato, Avril Lavigne i Ashley Tisdale glume u istom filmu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.