Autori “Vampirskih dnevnika”: Damon se promenio zbog fanova!

Ko kaže da se u serijama sve dešava po scenariju? Kako sad otkrivaju autori “Vampirskih dnevnika“, Kevina Williamson i Julie Plec, Damon Salvatore zamišljen je kao klasičan negativac, ali je nakon reakcije fanova njegova priča u potpunosti promenjena! Ipak, oni ističu da su ga u jednom momentu učinili i previše dobrim.

“Ne možete imati zlikovca kojeg svi obožavaju”, kaže Williamson, a prenosi E! News. “Sve je to super i on je mnogima omiljeni lik, ali na taj način gubi priča. Imali smo tog sjajnog negativca koji u očima fanova nije pravio greške, pa smo zbog toga smislili da on uradi nešto jako loše kako bi Stefan bio jedini heroj.”

Upravo zbog toga, Damon je na početku druge sezone ubio Jeremyja, mlađeg brata Elene. Ipak, ni tad se ništa nije promenilo u odnosu fanova prema njemu, što je šokiralo scenariste! “Oni su ga sažaljevali i govorili kako je on neshvaćen i da samo previše voli Elenu! Pitali smo se gde smo to pogrešili? Stvorili smo nešto potpuno pogrešno. Žene su ga volele a mi to nismo mogle da shvatimo.”

U tom momentu, definitivno je odlučeno da nema više svrhe da Damon bude čisto zlo, pa su zbog toga na scenu stupili drugi negativci, poput Katherine. Naravno, to je uslovilo i da kraj serije bude totalno drugačiji, a u njemu, Damon je taj koji je najbolje prošao, a ne njegov brat koji je sve vreme pokazivao više ljudskosti!

Pročitajte još  Tara nam šalje kviz o "Vampirskim dnevnicima"!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.