Austin Mahone obećava: Kunem se da će mi album izaći ove godine!

Već 3-4 godine unazad Austin Mahone godinu počinje rečima kako će konačno izbaciti svoj prvi solo album ali to obećanje uvek izneveri. Međutim, on kaže da se to ovog puta neće desiti a objašnjava i zašto su se dešavala ova silna odlaganja.

“Izlazi ove godine, kažem vam to”, priča Austin za Huffington Post. “Znam da vam to pričam svake godine ali ovog puta zaista izlazi. Bukvalno sad počinjem taj proces”. Govoreći o razlozima zašto toliko čeka, Austin kaže da ne može da izbaci nešto što mu se ne sviđa. “Moram da pronađem muziku sa kojom mogu da se povežem i da osetim da su to pesme koje će ljudi voleti”, priča on.

“Ja još uvek odrastam kao umetnik. Ja još odrastam kao producent, kao tekstopisac pa želim da moj projekat bude najbolji mogući. Ne želim da izbacim nešto napola gotovo… Želim da to bude sigurno dobro pre nego što ga predstavim svetu.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Austin Mahone

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Austin Mahone: Devojke me nisu volele u školi, bio sam maltretiran!

One thought on “Austin Mahone obećava: Kunem se da će mi album izaći ove godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.