Ashley Benson slikom iz Crne Gore dokazala da nije ni bila u Crnoj Gori!

Ashley Benson ove nedelje je oduševila svoj fandom u Crnoj Gori objavivši jednu sliku iz Perasta a kako je vreme godišnjih odmora, mnogi su se ponadali da je ona zapravo došla ovu državu kako bi malo uživala u suncu i Jadranu. Međutim, njena fotka zapravo dokazuje da se tamo nije pojavila!

Ashley je objavila predivnu fotku ne ostavivši bilo kakav komentar a veliki broj njenih pratilaca naravno nije mogao ni da pretpostavi gde je ona nastala. Stvar je međutim u tome što je ovo stara fotka koju je pre nešto manje od godinu dana objavila i Britney Spears o čemu smo pisali ovde tako da je pravo pitanje da li čak i Ash uopšte zna odakle potiče slika.

Još uvek nije kasno da zvezde posete Jadran ovog leta ali koliko znamo, malo je mladih zvezda koje se odluče da deo svog godišnjeg odmora provedu na našem primorju, pa čak i na našem kontinentu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ashley Benson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nova runda glasanja počinje: Biraj koga želiš da Ryan nacrta!

10 thoughts on “Ashley Benson slikom iz Crne Gore dokazala da nije ni bila u Crnoj Gori!

  1. Mislim da nije bila tamo, ne lici bas da je sa mesta uslikano. Famozo, da li ste na Arinom instagramu primetli sliku u kojoj noai crnu majicu na kojoj pise "OBAMA FOREVER"?

  2. Famozo ja sam skoro vidjela djevojku na setalistu u Igalu stajala je pored mene i kada sam je ppgledala bila je ista ali ISTA Ashley i htjela sam da joj pridjem ali mi je bilo glupo jer sam mogla da se obrukam haha.

  3. Famozo, znam da ovo nema veze sa ovom vescu ali imam jedno pitanje: Da li znate u koliko sati ce biti Teen Choice Awards 2017 (po nasem vremenu) i da li ce biti na Fox-u?

  4. Famozo ovo je samo moje misljenje:sa slike izgleda da je Kotor u pozadini ali posto sam bila u Kotoru sto puta primjetila sam veliku kulu,zardjalu valjda i takvih kula nema u Kotoru.???tako da ona nije bila u kod nas???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.