Arina šamarčina teroristima: Nećemo živeti u strahu, vraćam se muzici, sledi humanitarni koncert u Mančesteru!

Svi mediji prethodnih dana jako hvale Arianatore i njihovo ponašanje nakon tragedije u Mančesteru jer hrabre jedni druge, kao i svoju Ari. Četiri dana nakon tragedije, ove večeri ona nam im je uputila svoje veliko pismo koje prenosimo u celosti – svaki naš komentar ovde je suvišan.

“Moje srce, molitve i najdublje saučešće ide žrtvama napada u Mančesteru i njihovim voljenima. Ništa ja a ni bilo ko drugi ne može da uradi pa da ukloni bol koji osećate ili da učinimo da vam bude bolje. Ipak, pružam svoju ruku i srce i sve što mogu da dam vam i vašima, ako želite ili vam je potrebna moja pomoć na bilo koji način. Sve što možemo sad jeste da biramo kako će ovo uticati na nas i kako ćemo živeti svoje živote od sad.

Mislim na svoje fanove, na sve vas non-stop u prethodnih nedelju dana. To kako se borite sa ovim je bilo više inspirišuće i učinilo me je ponosnijim nego što ćete ikad znati. Saosećanje, srdačnost, ljubav, snaga i jedinstvo koje pokazujete jedni prema drugima je u suprotnosti sa gnusnim namerama koje su bile potrebne da se desi nešto tako kao zlo kao ono što se desilo u ponedeljak. Vi ste suprotno od toga.

Izvinite za bol i strah koji ste sigurno osetili kao i za traume koje ste iskusili. Nikad nećemo razumeti zato se ovakve stvari dešavaju jer to nije naša priroda, zato i nećemo ustuknuti. Nikad nećemo odustati niti ćemo se voditi strahom. Nećemo dozvoliti da nas ovo podeli. Nećemo dozvoliti da mržnja pobedi. Ne želim da mi prođe ova godina a da ne vidim i ne zagrlim moj fandom i popravljam im raspoloženje, kao što to oni rade za mene.

Naš odgovor na nasilje mora biti da budemo ujedinjeniji, da pomažemo jedni drugima, da volimo više, da pevamo glasnije i da živimo saosećajnije i velikodušnije nego ikad ranije. Vratiću se u neverovatno hrabar grad Mančester da budem sa mojim fandomom i da održim koncert u vašu čast i da sakupimo novac za žrtve i njihove porodice. Želim da se zahvalim mojim prijateljima muzičarima i prijateljima koji su se goasili da bi bili deo naše izražavanja ljubavi prema Mančesteru. Uskoro ću sa vama podeliti detalje, čim sve bude potvrđeno. Od dana kad sam napravila ‘Dangerous Woman’ turneju, rekla sam dao ovaj šou, više od svega jeste namenjen kao sigurno mesto za moj fandom. Mesto za njihov beg, za slavlje, za ozdravljenje, da se osećaju sigurno i budu ono što jesu. Da sretnu svoje prijatelje koje su upoznali preko neta. Da se izraze. Ovo to neće promeniti.

Kad vidite publiku na mom šou vi vidite prelepa, raznorodna, čista, srećna lica. Hiljda ljudi, neverovatno različiti i svi su tu iz istog razloga, muzike. Muzika je nešto što svi na svetu mogu da dele. Muzika nas leči, spaja nas i čini srećnim. To je ono što će ona nastaviti da čini za nas. Nastavićemo u čast onih koji su izgubljeni, njihovih voljenih, mojih fanova i svih koje je pogodila ova tragedija. Oni će mi biti na pameti i u mom srcu svakog dana i misliću na njih tokom svega što radim do kraja života.

Ari”

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Arina šamarčina teroristima: Nećemo živeti u strahu, vraćam se muzici, sledi humanitarni koncert u Mančesteru!

  1. Carica!
    Ne mogu da opišem koliko mi je drago kada samvidela da je nešto objavila, a tek kada sam pročitala zadivila sam se!
    To je jedan od mnogih razloga zašto je ona moj idol!
    <3 <3 <3

  2. Takoooooooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(samo napred)!!! <33333333333333333333333333333 Ari is my life! <333 😉

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.