Arianatori poručili svetu: Naš uzor ne upada u probleme!

13652150_1585047765129998_321789526_n

Praktično sve velike zvezde ovih dana su u nekom problemu a Arianatori su zato pokrenuli trend na Twitteru kako bi poručili svima da njihova zvezda za razliku od Jusa, Sel, Demi, Taylor ili 1D ne pravi gluposti koje bi im zagorčale život!

I zaista, još od incidenta sa krofnama koji je davna prošlost, Ari se fokusira na svoj rad i muziku a fandom joj kroz trend #ArianaIsUnproblematic poručuje između ostalog, “Ona ne pravi drame, fokusira se na muziku i to da voli fandom”, “Znate da vaša zvezda ne pravi probleme kad je u stvari najveći problem to što je lizala krofnu” ili “Ona je legenda jer voli svoje fanove, familiju, životinje i biljke”.

Interesantno, Arianatori su bili prilično disciplinovani pa nisu vređali druge zvezde niti su ih spominjali uopšte, želevši da se sva pažnja posveti tome koliko je Ari dobra a ne koliko je bolja od drugih!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Max Ehrich osim Demi Lovato sad napada i Arianu Grande!

13 thoughts on “Arianatori poručili svetu: Naš uzor ne upada u probleme!

  1. naravno kad je kraljicaaaaa molim Vas posaljite ponudu Ari. datume turneje stavlja kraju Avgusta

  2. Hej Famoza prvo pisete da arianatori su rekle: ariana ne pravi gluposte za razliku od jusa,selene,1d…A posle pisete da arianatori nisu spominjale druge zvezde!!!Sta vam je??Ovo koj je pisao??Neki hejter justina,1d,selene,taylor ili sta??Stvarno mi nije jasno!! 🙂

    1. Nije pisao hejter 🙂 Kažemo samo šta Arianatori misle ali neće da izgovore da ne bi ispale svađe. Ovaj trend je nastao ne slučajno nego baš zato što su druge zvezde u nevoljama u poslednje vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.