@ArianaaGrandeeeVEVO

Screenshot 2016-02-02 20.42.51

Na ovom računu su, ništa manje niti više, samo dve internet prijateljice s velikom ljubavi prema Ariani, koje usput žele da pomognu i svima približe život ove ostvarene pevačice i glumice. Posvećene smo tome da fandom održimo što više informisanim. Apdejtujemo sve novosti, slike, videe, intervjue i puno toga. ??
The Grαnde sisters!♛❄❤️

Ask.fm: @ArianaaGrandeeeVEVO

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dominik nam šalje kviz koji objedinjuje sve megazvezde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.