Ariana zarađuje više nego ikad na turneji, i to nije dobra vest za nas

Ariana Grande postiže neverovatne uspehe na svojoj “Sweetener” turneji, kojima potvrđuje svoj status najveće muzičke zvezde na planeti u ovom momentu. Ipak, su Arianatori sigurno ponosni na njene uspehe, to samo komplikuje mogućnost da nam ona dođe u skorije vreme.

Kao što smo već pisali, cene karata za njen nastup u Beču su 100 evra i preko toga, ali su i pored toga sve rasprodate! U prevodu, Arin tim nema nikakvog razloga da spušta cene, a nijedan organizator u regionu ne bi prihvatio da je dovede ako bi morao da prodaje ulaznice za tako veliku svotu novca. Nada ipak umire poslednja, jer su nam u prošlosti već dolazile i skuplje zvezde od Ari koje su pristajale da snize cenu za nas. Famoza svakako nikad neće odustati od Ari!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dolaze bolji dani: Ari objavila duet posvećen velikim tragedijama u Americi!

7 thoughts on “Ariana zarađuje više nego ikad na turneji, i to nije dobra vest za nas

  1. Famozo, uz dužno poštovanje, usuđujem se da kažem da niste pravedni😪 Nisam Tinista ni Arianator, ali smatram da nije uredu. Arina najjeftinija karta košta 100€, a jedna od najskupljih Tininih karata je oko 65€ koliko se sećam… A Tini nećete ni da probate da dovedete… jer kao nije velika zainteresovanost
    … No, nije moje da se ja pitam, ja se samo nadam da ce BTS doci u beograd, a ja cu doc iz Zagreba ako treba

    1. Ali Ariana je daleko veća zvezda :/ Tini ne može ni da sanja da proda tolike koncerte. Pa na prošloj turneji je skoro svuda bilo poluprazno. Trebalo bi da smanji prohteve.

  2. Može li me neko podsetiti kolike su cene karata bile za koncert Justina Biebera u Zagrebu? Ja se ne sećam, ali nisam ni bila na koncertu.

    1. 48 evra su bile za najlošija mesta za sedenje. Dobra mesta za sedenje su bila 74 evra, a toliko je bilo i stajanje. 2000 evra je bio meet and greet, ali je to otkazano. Mislimo da je možda bilo i nekih karata za 60 evra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.