Ariana sahranila repera koji je stalno optužuje da je lopov!

Njoj je konačno dosta svega! Ariana Grande već godinama je na meti onih koji pokušavaju da se obogate na njen račun, ali najuporniji je izvesni reper, Josh Stone. On uporno ubeđuje javnost da je je Ari ukrala dobar deo svog hita “7 rings” od njega, i toliko je uporan da je čitavu stvar doterao do suda!

Za Ari je to previše, pa je odlučila da mu uzvrati i to tako što će ona da tuži njega! U dokumentima do kojih je došao The Blast, Ari zvanično traži od sudije da prekine čitav slučaj koji smatra besmislenim. “Melodije ove dve pesme nisu iste, nisu ni slične, niti ima bilo kakvih drugih podudaranja”, kaže ona. Ari isto tako ističe koliko je besmisleno da neko tvrdi da je on vlasnik prava na izraze, “I got it” ili “I want it”, jer se oba koriste od pamtiveka.

“Obe pesme su muzički totalno drugačije kad je reč o melodiji, stihovima i temi. Reper se u svojoj pesmi hvali kako može da obezbedi bilo koju količinu droge, dok preti nasiljem i vređa žene”, dodaje njen advokat. “Moja klijentkinja peva prepoznatljivu pesmu koristeći melodiju za koju je obezbedila prava. Ona peva o osnaživanju žena, tako što kaže da može da ima sve što poželi, za sebe i svoje prijatelje.”

Pročitajte još  Kreće prodaja karata za "Dangerous Woman", cene nimalo pristupačne!

Kako će se ovo završiti teško je reći, jer reper ne želi da odustane dok ne bude isplaćen. On inače koristi argument da je Ari na pesmi radila sa tekstopiscem Tommyjem Brownom za kojeg kaže da je znao za njegovu pesmu i da ga je čak pohvalio za njen kvalitet. Josh Stone inače traži od Ari da javno prizna da je ukrala pesmu time što će mu dati sav novac koji je zaradila od nje i čak da joj bude zabranjeno da je više uopšte izvodi bez njegove dozvole.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.