Ariana o ponovo o depresiji i svom prvom idolu: Toliko te volim!

Ariana Grande muku muči sa depresijom, pa se na sve načine trudi da svom fandomu objasni da je to prava psihička bolest od koje se ne leči lako. Ona je ovom prilikom citirala reči svog idola, komičar a Jima Carreya koji odavno ima isti problem, pa su i po tome njih dvoje slični.

Ari je u subotu objavila seriju postova na svom Instagram Storyju posvećenu upravo slavnom glumcu, a to je uključivalo i njegov komentar o depresiji i tome kako svi oni koji srećom ne pate od nje mogu bolje da razumeju o čemu se tu radi. “Depresija je kad vam telo kaže, ‘Ja više ne želim da budem to što sam sad. Ne želim da izigravam tog lika koji si stvorio u svetu. Za mene je to previše”, kaže se u tekstu.

“Trebalo bi da depresiju prevodimo kao ‘duboki odmor’. Vašem telu je potrebno da se odmori od lika kojeg pokušavate da glumite”, stoji na kraju a Ari sve to komentariše rečima, “On je moja večna ljubav zauvek.” Ari je na kraju napisala i da toliko voli Jima da je u četvtom osnovne napravila svoj prvi profil na internetu pod nazivom jimcarreyfan42!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dugo iščekivano: Detalji venčanja Ariane Grande i Daltona Gomeza

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.