Ariana nije zaboravila Maca Millera na svom novom albumu

Šta god da se desi, bez obzira da li je singl ili ne, Ariana Grande neće prestati da voli Maca Millera. U to možemo da se uverimo i na njenom novom albumu, gde mu je još jednom odala počast. Ari o tome nije govorila javno, ali ima arianatora koji su primetili neke stvari!

Kako piše E! Online, jedna korisnica TikToka objavila je video u kome pažnju skreće na dva momenta na albumu gde možemo čuti semplove cvrčaka. Jednom se to dešava u pesmi “just like magic”, a nakon što ona otpeva, “Take my pen and write some love letters to heaven”, (Uzimam olovku i pišem ljubavna pisma nebu). Posle tih reči, pesma staje, a čuju se samo cvrči.

@maraleebell

you will NEVER be able to unhear it, guaranteed 🦗🤍 ##positions ##arianagrande ##macmiller ##rnbvibes ##ariana ##fyp ##fypシ

♬ positions – Ariana Grande

Drugi put, cvrčke možemo čuti na numeri “positions”, i to nakon što Ari otpeva, “Heaven sent you to me” (Nebo mi te je poslalo). Pa kakve veze ima Mac Miller sa cvrčima, pitate se? Mac naime ima pesmu pod nazivom “Crickets” (Cvrčci), a koja se nalazi na njegovom albumu koji je izdat nakon njegove smrti. S obzirom na to, mislimo da nema nikakve šanse da je u pitanju obična slučajnost!

Pročitajte još  "To je moj dar": Ariana Grande odgovorila hejteru koji kaže da ona ne zna da peva!

Mac je i ranije bio u Arinim pesmama, a svi se sećamo stihova iz “thank u next”, gde ona kaže, “Htela bih da kažem, hvala Malcolmu jer je bio anđeo.” Ari je mnogo puta lepo govorila o reperu, a to je činila i ranije ove godine, rekavši da je on dar sa neba i da moramo nastaviti da ga se sećamo. Mac Miller život je izgubio pre više od dve godine, a nakon što se predozirao. Kako je kasnije utvrđeno, on nije imao nameru da izvrši samoubistvo. Njegova nemogućnost da izbori sa porocima bila je i glavni razlog zbog čega je Ari odlučila da raskine vezu sa njim, rekavši da je sve uradila kako bi mu pomogla.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezda na društvenim mrežama: Biebs nije uspeo da sruši BTS, napredak Ari, Demi i Sel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.