Obavezno pogledajte: Ariana Grande i Demi Lovato oduševile pevanjem poznatih pesama Disneyja!

Da su Ariana Grande i Demi Lovato neki od najboljih vokala svoje generacije, i da im je to u mnogo čemu pomoglo da se probiju, nije nikakva tajna, jer već smo gledali mnogo njihovih nastupa u kojima su ostavile bez daha! Demi je u najsvežijem intervjuu za Harper’s Bazaar taman pričala o tome kako joj je Ariana iskreni prijatelj, a njih dve juče su bile (barem onlajn) na istom muzičkom događaju na kom su pevale poznate Disneyjeve himne!

“Disney’s Family Singalong” je organizovan upravo da bi se porodice okupile pred malim ekranima i zapevale sa megazvezdama, tako da su veliki hitovi Disney bajki dobili svoje nove verzije u izvedbi Ariane Grande, koja i inače voli bajke i ovakve pesme, Demi Lovato, Michaela Bublea, Christine Aguilere, Little Big Towna i drugih zvezda.

Ari je spektakl priredila numerom “I Won’t Say I’m In Love” u kojoj je do izražaja došao njen raskošni vokal, koji često ne pokazuje u svojim pesmama, ali u ovakvim gostovanjima sija u punom sjaju! Ona jako voli i junakinju koja izvodi ovu pesmu, pa je i njene fotke objavila na društvenim mrežama da najavi svoj nastup – u njenu čast podigla je i konjski rep, mada to za nju nije ništa novo!

Spektakl je spremila i Demi Lovato u duetu sa Michaelom Bubleom, koja je u baladi “A Dream Is A Wish Your Heart Makes” još više pokazala raskoš svog glasa, a da sve bude još lepše, u video su uključeni i fanovi koji poručuju lepu poruku u ovim teškim vremenima. Uživajte!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nema odustajanja: Arianatori šalju novi video za svoju ljubimicu!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.