Ariana Grande priznaje: Zbog jedne mane jako je teško raditi sa mnom

Ariana Grande je deo žirija u “The Voiceu“, tako da ona praktično ima veoma odgovornu ulogu i odlučuje o sudbini mladih ljudi koji imaju san. Kako ona priznaje za jedan podkast, rad sa njom zapravo uopšte nije lak, i to zbog njenog apsolutno perfektnog sluha – samim tim, njeni kriterijumi su više nego visoki i ozbiljni!

Naime, Ari je intervjuisao njen dugogodišnji profesor pevanja, Eric Vetro, a ona je priznala kako je sa njom vežbati zapravo dosta teško! “Umem da budem oštra prema sebi, perfekcionista sam i moj savršeno istančani sluh ume da me izludi kad promašim notu. Opsednuta sam kontrolom zbog takvog sluha” priznaje ona.

Ovakav sluh je svakako i blagoslov i prokletstvo, što i sama Ari kaže. “Dobra strana je što mogu i sama da izdvojim najbolje delove i da ih izmiksam, a loša je što rad sa mnom ume stvarno da nervira” zaključuje Ari.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  iHeartRadio Awards: Nominovani BTS, Billie, Ari, Sel, Taylor!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.