Ariana Grande vam otkriva: Sedam kul saveta za praznični šoping!

ariana-grande-shopping-at-chanel-hollywood-january-2014_1

Pop zvezda nam predstavlja svoje male tajne vezane za kupovinu poklona!

Na samom početku praznične šoping sezone, Ariana Grande pomaže vam pri kupovini novogodišnjih i božićnih darova za prijatelje, članove porodice i ostale drage osobe u vašem životu. Nadamo se da ćete uz pomoć njenih saveta umanjiti stres tokom decembraskog šopinga, te na mnogo lakši način odabrati odgovarajuće i originalne poklon za svoje najmilije.

1. Kupujte gde god – i kad god – možete.
“Iako je najlepše sam otići u radnju i birati poklone, ponekad to jednostavno nije lako uklopiti s mojim brojnim obavezama. Na sreću, mnogo toga se danas može poručiti onlajn, tako da poklone mogu telefonom da poručim kad god poželim.”

2. Kad idete u goste, uvek imajte pri ruci i neki poklon za domaćicu.
“Kad idem nekom u posetu, obično sa sobom nosim konzervu vruće čokolade u prahu i kolačiće. To uvek naiđe na opšte odobravanje prisutnih.”

AG_main

3. Uključite u zabavu i vaše kućne ljubimce.
“Obožavam da kupujem poklone mojim psima – punjene životinje, gumene kosti i slične stvarčice.”

4. I vreme zna biti itekako dobar poklon.
“Nema poklona vrednijeg od vremena provedenog sa svojim najdražima – ceo dan u društvu članova moje porodice mi je ove godine na prvom mestu prioriteta. Međutim, kad su prijatelji u pitanju, njih najviše volim da počastim zajedničkim spa ili velnes tretmanom.”

Pročitajte još  Ariana Grande, Cardi B... Ovo je deset najpopularnijih spotova koji su obeležili 2018. godinu!

5. Ne možete pogrešiti ako kupite kvalitetan parfem.
“Tokom ove praznične sezone, svim svojim prijateljima i članovima porodice poklanjam moj parfem Ari. Učestvovala sam u čitavom procesu – od kreiranja samog mirisa, preko pakovanja pa do reklamne kampanje – i apsolutno ga obožavam! Isto tvrde i svi koji su ga pomirisali, što me čini veoma srećnom i ponosnom.”

ariana-grande-no-middle-name-01

6. Budite diskretni.
“Teško je ćutati kao zaliven kad nekom kupiš sjajan poklon, ali je još gore pokvariti iznenađenje. Odolite iskušenju da se izlanete!”

7. Ne shvatajte čitav proces previše ozbiljno.
“Ubedljivo najbolja vrsta poklona je ona koja ima humorističku crtu u sebi – čak i ako je u pitanju najobičnija šaljiva čestitka!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tata male Arianatorke koju je Ari posetila u bolnici: Mislio sam da će samo glumiti zabrinutost ali bila je neverovatna, dolazimo na koncert večeras!

2 thoughts on “Ariana Grande vam otkriva: Sedam kul saveta za praznični šoping!

  1. Izvinite sto ovde pisem, ali moram da pitam da li se serija Scream queens prikazuje ili ce se prikazivati na nekom nasem programu? @famoza.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.