Ariana Grande uputila čestitku legendarnoj pevačici!

Ariana Grande nastavlja vredno da radi na svojoj muzičkoj karijeri, novoj muzici i turneji, ali to je ne sprečava da nastavlja da širi pozitivne emocije i ljubav u svetu među fanovima, članovima porodice, ali i prijateljima, a to je ovog puta bilo sa američkom pevačicom Mariah Carey koja je juče proslavila svoj rođendan!

Mariah je imala slavlje u toku jučerašnjeg dana, a Ari nije krila koliko ceni Mariah, pa joj je čestitala javno, preko svojih Instagram priča! “Najsrećnija godišnjica kraljice svega,” napisala je Ari u svojim Instagram pričama. “Volela sam te tad, volim te, voleću te,” dodala je Ariana. Možda će vas zbuniti zašto je Ariana upotrebila termin godišnjica, umesto “rođendan”, a mi moramo napomenuti da je to zato što Mariah više preferira reč “godišnjica”, sigurno kao jedan od razloga da bi održala mlad duh.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ariana Grande izbacila modnu kolekciju: Na moj stil najviše je uticala moja baka! (FOTO)

2 thoughts on “Ariana Grande uputila čestitku legendarnoj pevačici!

  1. Nikada mi nije bila gotivna Mariah, ali to jeste lepo od nje. Svega se seti. Fantastična je! <3 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.