Ariana Grande u ulozi velike obožavateljke: Jedva čekam da tetoviram tvit Jima Carreyja na čelo!

Obični ljudi se dive zvezdama, ali u svemu tome ponekad zaborave da i zvezde imaju ljude na koje se ugledaju – Ariana Grande takođe je veliki fan mnogih legendi, a jedna od njih je i Jim Carrey koji joj je odgovorio na tvit o depresiji, a to je kod nje izazvalo iste reakcije kao vaše kada vam neka omiljena zvezda odgovori!

Ari je na Instagram Storyju podelila sa pratiocima da je Jim Carrey njena velika ljubav i da je njen prvi username na društvenoj mreži bio @jimcarreyfan42, i tim povodom podelila je deo njegovog govora iz 2017. godine u kojoj reč „depressed“ pretvara u „deep rest“, odnosno smatra da nas depresija opominje da nam treba odmor od ličnosti kakvu pokušavamo da glumimo. Jim je video da ga je Ari citirala i rado joj je odgovorio: „Pročitao sam sve divne stvari koje si pomenula o meni i moje reči o depresiji. Jeff Foster je prvi koji je upotrebio ’deep rest’ koncept. Divim se tvojoj otvorenosti, želim ti slobodu i mir. Blagosloven sam što mi se neko tako nadaren divi“ napisao je Jim u tvitu.

Ovaj tvit je za Arianu nešto ogromno i jako važno, a to mu je i napisala! „Hvala ti puno za svu dobrotu, nisam sigurna da si svestan koliko mi značiš. Hvala ti što si odvojio vreme da podeliš ovo sa mnom, ti si mi velika inspiracija. Jedva čekam da istetoviram ovaj tvit sebi na čelo. Šaljem mnogo ljubavi i sreće“ napisala je ona.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Ovo su nominacije za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Ariana Grande u ulozi velike obožavateljke: Jedva čekam da tetoviram tvit Jima Carreyja na čelo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.