Ariana Grande trajno uklonila tetovaže, a evo i kako je to sakrivala od nas!

Svi su bili oduševljeni kad je Ariana Grande objavila svoje prve svadbene fotke, ali nije trebalo mnogo da svi primete kako je nešto drugačije! Naime, sve njene tetovaže po ramenima su nestale, što uključuje i ogromne poput leptira ili njenog omiljenog Pokemona. Sve što je preostalo jesu tetovaže koje ima na šaci i na prstima, kao i citat na njenim leđima. Iako se moglo pretpostaviti da je ona jednostavno sve to pokrila šminkom, biće da to nije ono što se desilo!

Kako piše Yahoo, jedan od najboljih pokazatelja da je Ariana zaista uklonila tetovaže je činjenica da one nisu bile vidljive ni tokom njenog nastupa na 2021 iHeartRadio Awardsu. Iako je tačno da je ona i ovde mogla da ih sakrije šminkom, ne vidimo zašto bi ona to stalno radila.

Još jedan dokaz da je Ari uklanjala tetovaže jeste to što se mesecima pojavljivala samo noseći odevne predmete dugih rukava, koji su joj samim tim sakrivali ramena. Za devojku koja živi u uvek toplom Los Anđelesu i obožava kratke majice, to jeste bilo neobično.

Proces uklanjanja tetovaža traje dugo, veoma je skup i naravno, bolan. Čak je i Ari zbog toga bilo potrebno više meseci da sve nekako vrati u prirodno stanje. Nek i ovo bude podsetnik za sve koliko su tetovaže besmislene, jer ono što nam se možda sviđa danas, biće nešto čega ćemo se posle stideti, a nećemo moći lako da uklonimo.

Pročitajte još  Arianatori bojkotuju "7 Rings", Ariana u čudu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Ariana Grande trajno uklonila tetovaže, a evo i kako je to sakrivala od nas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.