Ariana Grande sve bliža ulozi u “American Horror Story”!

Ariana Grande mnogo puta nam je pričala o tome koliko voli horore, a ono što se dešava ovih dana sugeriše da bi ona mogla da se okuša u jednoj strašnoj seriji! Te glasine krenule su onog momenta kad ju je zapratio autor serije “American Horror Story”, Ryan Murphy.

Da li su reakcije fandoma preterane kad misle da sve ovo nešto znači? Pa baš i ne. Prvo, Ryan Murphy nije čovek koji lako zaprati nekog. Zapravo, jedina osoba na svetu koju je on pratio do sad bio je njegov suprug, David Miller! Dakle, Ariana Grande imala je tu čast da bude druga na tom veoma kratkom spisku. Sem toga, Ryan je Ari zapratio isto dana kad je dao nove informacije o desetoj sezoni svoje serije.

Stariji arianatori setiće se i da se Ryan Murphy i Ariana Grande odavno znaju, pa i da su sarađivali na seriji “Scream Queens” gde se Ari pojavila još 2015. godine. To nije bio jedini slučaj, jer su oni sarađivali i na mjuziklu “The Prom” koji uskoro izlazi, piše Elle. Nažalost, ta saradnja je prekinuta jer je Ari zbog brojnih drugih obaveza morala da otkaže tu ulogu, a interesantno, na njeno mesto upala je jedna druga Ariana – DeBose.

Pročitajte još  I njoj je smešno: Glumac slučajno citirao pesmu Ariane Grande na Twitteru, ona mu odgovorila!

Isto tako, Ryan je priča da je Ari opsednuta serijom “American Horror Story” pa da gori od želje da se pojavi u njoj! “Nekad imam utisak da se ona sreće sa mnom samo da bi mi postavljala pitanja o novoj sezoni”, pričao je on, malo kroz šalu, malo kroz zbilju! A šta znamo o novoj sezoni? Skoro ništa, ne računajući to da će se u njoj pojaviti stare zvezde Sarah Paulson i Evan Peters uz brojna druga slavna imena poput Kathy Bates, Billie Lourd ili Macaulay Culkina koga morate da se sećate kao glavne zvezde prva dva “Sam u kući” filma!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Opsednuti fan ponovo pokucao na vrata Ariane Grande, dobio dugogodišnju zabranu prilaska!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.