Ariana Grande “špijunira” svoj fandom: Opsednuta sam vama!

Često pišemo o tome kako recimo Taylor Swift gleda stranice svog fandoma, isto kao i Selena Gomez, ali ni Ariana Grande nije ništa drugačija! Naprotiv, ona kaže da i previše vremena provodi gledajući šta rade Arianatori!

Ari prati dosta fanova na Twitteru i kaže da uvek pažljivo gleda šta oni pišu. “Toliko vas volim da me to prosto obuzima, napisala je ona. Tako sam ponosna na vas i na to kakvi ljudi postajete. Špijuniram vas godinama, i beskrajno sam ponosna. Činite da moje srce zaigra.”

Ari kaže da o Arianatorima priča nonstop i pred prijateljima i porodicom. “Toliko vas volim i toliko sam ponosna da uvek pričam o vama i to svima u mom životu. Misle da sam poludela”. Ljubav je jača nego ikad, ali da li će Ari imati priliku da je oseti makar na jednom koncertu u regionu? Znate da će se taj koncert, ako to ikako bude bilo moguće, jer ćemo učiniti sve da ona dobije što bolju ponudu! Ipak, na dve prethodne turneje nismo ni imali šanse jer je Arin tim odbio da je vodi u ovaj deo centralne Evrope, tako da je preskočila čak i Austriju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Srce joj slomljeno: Ariana Grande i dalje nema snage da se pojavi u javnosti

3 thoughts on “Ariana Grande “špijunira” svoj fandom: Opsednuta sam vama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.