Baš vredna: Ariana Grande snimila još jednu novu pesmu!

Neverovatna Ariana Grande objavila je dva albuma u roku od samo šest meseci, ali i dalje je izuzetno kreativna! Ona je svoje ideje tako pretočila u još jednu novu pesmu pod imenom “Juiced”, a kako ju je i registrovala, očigledno je da ima nameru i da je objavi u nekoj formi!

Jedino što se zna o pesmi jeste da ju je ari napisala uz pomoć još tri muška tekstopisca, i to baš trojica koja su sa njom napisala pesmu “Fake Smile” sa aktuelnog albuma, “Thank U, Next”. Dvojica od nji radila su sa Ari i na pesmama “Imagine” i “In My Head”, pa sve nekako vodi ka tome da je “Juice” jedna od pesama nastala tokom stvaranja aktuelnog albuma.

Ari je ranije pričala o svojoj želji da slobodno odlučuje kad će objaviti koju pesmu umesto da stalno mora da se bije sa direktorima svoje izdavačke kuće što je još uvek slučaj. Hoćemo li “Juice” čuti na njenoj predstojećoj turneji?

Pročitajte još  Angela nam šalje test ličnosti: Da li si velika ii mala Ariana Grande?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Baš vredna: Ariana Grande snimila još jednu novu pesmu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.