Ariana Grande se ponovo oglasila o svojoj evropskoj turneji!

Kad jedna prava megazvezda poput Ariane Grande ide na svetsku turneju, naravno da to postaje centar pažnje, pa da se svaka nova informacija dočekuje sa nestpljenjem. Ari je i prošle noći pričala o tome, odgovarajući na pitanja fandoma.

Upitana direktno da objasni šta se dešava sa datumima za Evropu, Ari je poručila, “Radim na tome”. Ovo se uklapa u njenu raniju priču da je planiranje koncerata u Evropi sad prioritet, ali kako se takve stvari dešavaju u najvećoj tajnosti, nemoguće je da proniknemo u to šta se tačno dešava.

Da podsetimo, pre nedelju dana smo o ovoj temi već razgovarali sa jednim od organizatora koji nam je potvrdio da njegov tim prati situaciju, ali u tom momentu još uvek ništa nije bilo ponuđeno. Još jednom, biće jako teško dovesti je u bilo koju od naših zemalja jer je u pitanju jedna od najtraženijih zvezda na svetu, ali jednostavno moramo probati! Famoza će naredne nedelje kontaktirati i još jednog organizatora jer želimo svima da skrenemo kako je investicija u koncert Ari nešto što će se sigurno isplatiti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pogrebna kočija sa Disney motivima: Sahranjenja mlada Arianatorka, prva žrtva tragedije u Mančesteru (video)

6 thoughts on “Ariana Grande se ponovo oglasila o svojoj evropskoj turneji!

    1. Ne znamo šta kaže, jer sa njim nismo u kontaktu. Zato i uvek kažemo da uvek postoji teoretska mogućnost da je dovede neki organizator sa kojim ne sarađujemo. Naravno, ako se to desi, i dalje pomažemo svim snagama u promociji nastupa, baš kao što smo radili za Justina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.