Ariana Grande se pojavljuje u novom trejleru filma “Don’t Look Up”

Sjajne vesti za sve Arianine fanove. Pevačica se pojavila u novom trejleru za Netflix film Adama McKaya “Don’t Look Up“. Film prati studentkinju astronomije koju igra Jennifer Lawrence i njenog profesora koga tumači Leonardo DiCaprio, u kojem zajedno pokušavaju da upozore svet da kometa ide ka Zemlji. Film će biti premijerno prikazan u bioskopima 10.decembra, a na Netflixu će biti objavljen 24.decembra.

Ovo svakako nije Arianin prvi glumački poduhvat. Prvi put se pojavila u brodvejskom mjuziklu „13“, 2008. godine. Kasnije je glumila u dve Nickelodeon serije, „Victorious“ i „Sam & Cat“, a nakon toga je dobila ulogu Penny Pingleton u „Hairspray Live“. Nedavno je Ariana objavila na društvenim mrežama da će igrati Glindu u predstojećem mjuziklu „Wicked“.

Otkriveno je da će pevačica imati manju ulogu u odnosu na ostale poznate članove glumačke ekipe. Ari glumi pop zvezdu po imenu Riley Bina, zajedno sa reperom Kidom Cudiem. Njih dvoje su zajedno napisali naslovnu pesmu filma. Ne zna se mnogo o Cudinom karakteru; međutim, čini se da će igrati sličnu ulogu muzičke zvezde kao Ariana. Biće veoma zanimljivo videti je na velikom platnu, a fanovi će sigurno trčati u bioskope i gledati film kako bi podržali svog idola.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Zablistala u Holivudu: Ariana Grande specijalna gošća na koncertu slavnog kompozitora! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.