“Lažovčino!”: Ariana Grande se javno pokačila sa producentom Grammyja!

Sve o čemu su mediji pisali u vezi odluke Ariane Grande da bojkotuje dodelu Grammyja ispostavilo se tačnim! Nakon što joj producenti nisu dozvolili da ona na svom nastupu otpeva pesme koje želi, Ari je odustala od svega. Međutim, posle toga jedan producent je krenuo javno da je vređa, što ju je jako iznerviralo!

Kad je producent šoua Ken Ehrlich upitan da prokomentariše da li Ari zaista neće nastupati, on je to potvrdio rečima da je Ari prekasno tražila izmene kao i da joj svejedno ne bi dozvolio da peva “7 Rings” jer smatra da je to neprikladna pesma za dodelu Grammy nagrada. On kaže da se posle toga Ari ponašala razmaženo i da je odbila sve predloge.

Kad je videla njegovu izjavu, pevačica mu se obratila javno, preko svog Twittera i to vrlo oštrim rečima! “Ćutala sam, ali sad si počeo da lažeš o meni”, piše ona. “Ti dobro znaš da mogu da se spremim za nastup za jedan dan Kene. Problem je bio što si ti gušio moju kreativnost pa sam odlučila da ne dođem. Nadam se da će šou biti baš onakav kakav ti želiš da bude, a i bolji od toga. Nudila sam ti tri pesme. Ovde se radi o umetnosti i iskrenosti, a ne politici”, odbrusila je Ari. Interesantno, ceremoniju bojkotuju i reperi Drake, Kendrick Lamar i Childish Gambino koji su poručili da Grammyju pojma nemaju o rep muzici i da onda i njima nije mesto na sceni.

Pročitajte još  Ariana Grande – Be Alright (Live @ SNL)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.