Vreme praštanja: Ariana Grande šalje pozitivne signale Victoriji Justice!

Nedavno smo pisali o tome u kakvom odnosu su Ariana Grande i Victoria Justice, a tad smo konstatovali da one nisu neprijatelji, ali i da su daleko od prijateljica, s obzirom da se već dugo izbegavaju. Međutim, znaci da se stanje poboljšava stižu uoči Božića, a pokazuje ih Ariana Grande!

Victoria je tako bila nostalgično raspoložena pa je na svom profilu na Instagramu objavila tri fotke na kojima je vidimo kako čeka Deda Mraza. Slike izgledaju baš slatko, a sa time se složila i Ariana Grande koja joj je podarila lajk! Sve se za sad završilo na tome, ali sama činjenica da Ari voli da pronjuška šta Victoria radi su dobar znak, pre svega za one koji se nadaju da će “Victorious” vratiti na TV ekrane!

View this post on Instagram

Patiently waiting for Santa 🎅🏼🎄#1995

A post shared by Victoria Justice (@victoriajustice) on

“Victorious” koji se odnedavno emituje na Netflixu je popularniji nego ikad, a kako se mnogo stare Nick i Disney serije sad vraćaju, čini se da su i dalje velike šanse da se i ovde to desi, ali samo pod uslovom da Victoria da pristanak. Čini se da je njoj “Victorious” i najpotrebniji, jer u njemu je imala najveću ulogu svoje karijere posle koje su usledile samo nezapažene uloge u filmovima i poneka epizoda TV serije. Vic se inače sprema za film “Summer Night” koji je romantična komedija, koja s obzirom na skroman budžet i prilično nepoznatu glumačku ekipu, pa nema puno nade da će se on naći u našim bioskopima niti da će zabeležiti veći uspeh. Victoria takođe vreme provodi u muzičkom studiju, gde sprema svoj prvi solo album, a fanovima je obećala da će se on pojaviti uskoro, iako ga odlaže već duže od pet godina! Nadajmo se da će njoj 2020. godina doneti mnogo uspeh, a nema sumnje da bi joj povratak u “Victorious” bio najbolji mogući potez!

Pročitajte još  Preslatka je: Ariana Grande igrala asocijacije sa pesmama, predstavila deo pesme "R.E.M."! (video)

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.