Ariana Grande promovira svoj novi parfem u sportskoj odjeći

Ariana Grande ovog je mjeseca vrlo zauzeta. Iako je objavila svoj novi album „Positions“ prije dva mjeseca, Ari i dalje neumorno radi. Njezin film s turneje „Excuse me, I love you“ dolazi na Netflix sljedeći tjedan, a osim toga, Ariana nam je na svom Instagram profilu predstavila svoj novi parfem naziva R.E.M.

Kako prenosi Daily Mail Ariana je u promocijskim slikama za R.E.M. viđena u svojem prepoznatljivom stilu s visokim repom i eyelinerom. Ipak, pravo iznenađenje jest to što Ariana nosi sportsku odjeću u promocijskim slikama!

Ari nosi crni sportski grudnjak kompanije Alo Yoga dok pozira s novim parfemom na glavi. Na ušima ima malene naušnice kako bi cijeli fokus bio na njoj i parfemu.

R.E.M. se kreće od 44 do 64 dolara ovisno o veličini bočice. Ariana objašnjava da parfem ima voćne aromatične note smokve, karamele i kruške. Fanovi su hvalili njezin izgled i novi parfem, pa je post zasipan pozitivnim komentarima, a neki su primijetili i povezanost između parfema i naslova njezinog novog Netflixovog filma. Naime, „Excuse me, I love you“ je stih u samoj pjesmu R.E.M. s Arianinog Sweetener albuma iz 2018.

Osim promocijskih fotografija, Ariana je fanove iznenadila i s slatkim promotivnim spotom u obliku animiranog videa. U videu glavu ulogu imaju Ari i njezini psi, kao i njezino maleno prase.

Pročitajte još  Lady Gaga i Ariana Grande kao meteorolozi najavljuju kišu! (Video)

U znanstvenofantastičnom animiranom videu Ariana se sprema zavladati galaksijom uz pomoć svojih ljubimaca, a prije nego što ona zavlada, namiriše se R.E.M. parfemom koji joj služi kao „zaštita“ od neprijatelja.

Fanovi su apsolutno oduševljeni s svime što im je njihova mezimica spremila ovih tjedana, a Ariana niže uspjeh za uspjehom u glazbenim i kozmetičkim vodama. Njezin svaki parfem je bio apsolutni hit pa ne sumnjamo da će R.E.M. doživjeti istu sudbinu.

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.