Ariana Grande prinuđena da reaguje na priče da voli i žene!

Zvuči potpuno suludo, ali Ariana Grande nalazi se pod velikim pritiskom javnosti samo zbog toga što se u novoj pesmi “Monopoly” (a koja je stvari duet sa Victoriom Monet) postoji stih “Volim i žene i muškarce”. Zbog toga ona je odlučila da se oglasi, mada će odgovor biti različito tumačen!

O Ari se prvo oglasila Victoria koja se već označila kao biseksualka rečima, “Rekla je to što je rekla”. Ari sa druge strane kaže da ne razume što su ljudi toliko opsednuti time da označavaju nečiju seksualnost, odnosno odakle tolika fascinacija time da se neko proglasi gej ili bi osobom, kao da će je to učiniti boljom.

“Ariana neće etiketirati sebe, ali rekla je to što je rekla”, rekao je jedan fan, aludirajući na to da ovo znači da je Ari zaista bi. Njoj se to izgleda baš i nije dopalo, pa je uzvratila, “Nikad nisam etiketirala sebe, pa neću ni sad i to je ok.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Više je nego zaslužila: Ariana Grande postaje počasni građanin Mančestera!

One thought on “Ariana Grande prinuđena da reaguje na priče da voli i žene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.