Ariana Grande potvrđuje: Udajem se 2019. godine!Znalo se da će Ariana Grande i Pete Davidson vrlo brzo stupiti u brak, ali Ari je u najnovijem intervjuu potvrdila da će to biti za svega nekoliko meseci!

Ari se srela sa ekipom Good Morning America istog dana kada je sa Peteom viđena na ulicama Njujorka, i u podužem intervjuu bilo je neizbežno pitanje kada će se ovaj presladak par zvanično venčati! „To će biti sledeće godine“ rekla je Ari, ispričavši šta njena porodica trenutno radi kada je svadba u pitanju. „Moji prijatelji i ja, moja mama i ostali, svi tražimo ideje i delimo ih jedni sa drugima“ otkriva ona.

„Nikada nisam planirala tako dugo nešto što je toliko lično, i mnogo mi je zanimljivo. Ovo hrani moje srce i dušu, plakaću koliko sam uzbuđena, a naša veza svakim danom je sve bolja“ dodaje Ari puna emocija – kad je neko ovako ludo zaljubljen, valjda nema šanse da pogreši ovim korakom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ariana Grande o svojoj ljubavi prema hororima: Posvetila sam rođendan ajkuli ljudožderu, sva deca su pobegla!

11 thoughts on “Ariana Grande potvrđuje: Udajem se 2019. godine!

  1. Super, stvarno mi je drago zbog njih❤ srećni su i uživaju, to je najvažnije❤

  2. Ajde hvala Bogu da će se strpiti još malo,oni sada jesu sretno zaljubljeni ali poznajem ja puno ljudi koji tek kasnije shvate da nisu jedno za drugo..Ne kažem to direktno za Ari i Petea,ali valja usporiti..

  3. Kako bi ja htjela da dodjem na njihovo vjencanje. Mozda ce puctati Arine pjesme i proci gradom uz pratnju mnogih arianatora.

    ZIVJELI MLADENCI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.