Ariana Grande potvrdila da ipak ide na veliku turneju, u igri smo!

Sve se jako brzo menja u životu Ariane Grande! Iako nam je nedavno pričala da će preskočiti turneju ili da će ona biti u nekom mini formatu, pevačica je sad potvrdila da će ipak napraviti veliku seriju koncerata koja uključuje i naš kontinent!

Ari je tako fandomu poručila da već planira datume za turneju po Severnoj Americi kao i da postoje dobre šanse da ih ona otkrije pre kraja ove godine. Još važnije za nas, ona planira i da poseti kontinentalnu Evropu gde bi takođe priredila velki broj šoua!

Ova informacija zapravo je došla sa jednog od fan profila na Instagramu, gde je napisano, “Vidim da puno vas pita hoće li ona doći u Evropu, Italiju i tako dalje. Mislim da hoće, ali prvo treba da najavi datume za Ameriku pa će onda i sve ostale”. Ari je to videla pa je to potvrdila rečima, “Baš tako.” Da li ovo znači da smo u igri? Apsolutno da! Sa druge strane, ne očekujemo da su nam šanse prevelike. Famozi je još pre mesec dana potvrđeno da bi Ari sigurno dobila ponudu da nam dođe, ali i da se organizatori plaše da će turneja biti takva da njen menadžment neće ni razmatrati dolazak u ovaj deo Evrope.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ovo su najbolji momenti Cat Valentine u "Victoriousu"!

12 thoughts on “Ariana Grande potvrdila da ipak ide na veliku turneju, u igri smo!

  1. BILO BI SAVRSENO DA ARI DODJE NA BALKAN!!!!! FAMOZO, HVALA VAM STO OVO CINITE ZA NAS, VOLELA BIH DA MOZEMO DA VAM SE ODUZIMO NEKAKO!!!! VOLIM VAS <3

  2. Ako ništa hvala vam članovi Famoze što se ovoliko trudite💖💖💖😘

  3. Voljela bih da dođe na Balkan, ali da budem iskrena imamo male šanse jer su u konkurenciji mnogo bogatije i veće zemlje.

  4. Bilo bi prelijepo da dođe! Famozo hvala vam što se ovoliko trudite za nas! Čak i ako od ovoga ne bude ništa nema veze, jer znam da će te se i vi i dalje boriti za nas!❤❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.