Ariana Grande ponovo prva u Americi, postavila važan rekord!

Ariana Grande nastavlja da hara svetskim top listama, ovoga puta u saradnji sa Lady Gagom. Naime, njihov singl “Rain On Me” startovao je sa prvog mesta u Americi, što je već četvrta Arina pesma koja debituje na vrhu. Pre nje, tako nešto uspelo je da ostvari tačno NULA izvođača!

“Rain On Me” sem u Americi dominira i u Ujedinjenom Kraljevstvu, a dok je to peti broj 1 za Gagu, Ari je to četvrti put da je na vrhu liste! Ono čemu se poklanja mnogo pažnje jeste neverovatna činjenica da je svaki hit Ariane koji je bio na prvom mestu, ujedno i debitovao na toj poziciji! To su pre “Rain On Me” ostvarili “Stuck With U”, “7 Rings” i “Thank U Next”, a ona je ukupno bila 17 nedelja na vrhu u svojoj karijeri. Ariana je tako jedina osoba na svetu koja je čak četiri puta debitovala na mestu broj jedan, a iza nje su sad Justin Bieber, Mariah Carey i Drake kojima je to tri puta pošlo za rukom. Inače, tokom čitavog postojanja američko top liste koje traje više od pola veka, samo 39 pesama startovalo je sa mesta broj 1!

Ariana Grande ovih dana se uglavnom bavi građanskim aktivizmom i na to niko nema zamerki, s obzirom da ne šalje agresivne poruke niti podržava nasilje za razliku od nekih njenih kolega iz industrije zabave.

Pročitajte još  Famoza istražuje: Menja li Ariana Grande naziv svog novog albuma?!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.