Ariana Grande pokazala da nije uklonila (sve) tetovaže

Ariana Grande nastavlja da nas zbunjuje! Nakon što su svi mediji preneli informaciju kako je se ona rešila svojih tetovaža po rukama, njen vikend Instagram Story pokazao je da je to nije potpuna istina. Naime, kao što smo pisali, Ari na svojim svadbenim fotografijama ima “čiste” ruke, ne računajući njene šake na kojima su brojne tetovaže. U istom takvom izdanju pojavila se i na dodeli iHeartRadio muzičkih nagrada, pa nije bilo teško zaključiti da ih je ona trajno uklonila!

Mediji su kao krunski dokaz navodili kako Ari mesecima nije viđena u kratkim rukavima, pa su to protumačili kao znak da je Ari sve vreme skrivala da radi na uklanjanju tetovaža. Sakrivanje tetovaža šminkom naravno nije ništa novo, ali je stvar u tome što ovaj proces može da potraje satima, pa se uglavnom pribegava na glumcima poput Harryja Stylesa, za potrebe snimanja filmova.

Ipak, u Instagram Storyju objavljenom tokom vikenda, na Arinoj ruci ipak možemo videti njenog omiljenog Pokemona, tako da posle svega, teško je reći o čemu se tačno radi. Da li ovo znači da su sve tetovaže na svom mestu ili je neke uklonila, što joj ne bi bilo prvi put? To izgleda nećemo znati dok je neko od novinara ne upita! Šta vi mislite?

Pročitajte još  Ariana Grande godinu dana krije koliko je pomogla Demi Lovato!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.