Ariana Grande pazi na kvalitet: Ne prihvatam svaku pesmu koju mi ponude!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1
Views:
32

ariana_grande_actress_singer_beautiful_2014_1024x768_hd-wallpaper-1847945

Mlada pevačica udruživala je snage s više velikih imena iz sveta muzike, uključujući duet s reperkom Iggy Azalejom u hitu “Problem”, kao i saradnju sa svojim bivšim momkom Big Seanom na pesmama kao što je “Best Mistake”.

Iako trenutno priprema svoj novi album Moonlight, Ariana Grande kaže da još uvek nema u planu saradnju s nekim drugim izvođačem, budući da tek treba da nađe dovoljno vremena koje će investirati u snimanje materijala.

“Novi album još uvek nije gotov… Samo što nije, ali, poznajući sebe, moći ću da se u potpunosti posvetim snimanju tek kad ne budem imala nekih drugih obaveza. Obožavam da provodim vreme u studiju,” izjavila je Ari voditelju Nicku Grimshawu na radio-stanici BBC1.

Ariana Grande 2015 - CMS Source

Ipak, kad je o pesmama koje će se naći albumu reč, Ari tvrdi da ne prihvata tako lako baš svaki predlog svojih saradnika. “Pokušavam da budem otvorena kad je reč o saradnji svake vrste. Ali kad mi neko pošalje pesmu koja mi se jednostavno ne svidi, onda moram toj osobi da se obratim u stilu, ‘Ovo baš i nije u mom fazonu, jer moj zvuk ide u sasvim drugom pravcu. Ne mogu zamisliti sebe kao pravu osobu koja će otpevati ovu pesmu, mada ona zvuči dobro’. Trudim se da istovremeno budem fina i iskrena.”

Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS neprikosnoven, Selenatori pogurali Selenu na mesto broj 2!

Autor: Famoza.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.