Ariana Grande pazi na kvalitet: Ne prihvatam svaku pesmu koju mi ponude!

ariana_grande_actress_singer_beautiful_2014_1024x768_hd-wallpaper-1847945

Mlada pevačica udruživala je snage s više velikih imena iz sveta muzike, uključujući duet s reperkom Iggy Azalejom u hitu “Problem”, kao i saradnju sa svojim bivšim momkom Big Seanom na pesmama kao što je “Best Mistake”.

Iako trenutno priprema svoj novi album Moonlight, Ariana Grande kaže da još uvek nema u planu saradnju s nekim drugim izvođačem, budući da tek treba da nađe dovoljno vremena koje će investirati u snimanje materijala.

“Novi album još uvek nije gotov… Samo što nije, ali, poznajući sebe, moći ću da se u potpunosti posvetim snimanju tek kad ne budem imala nekih drugih obaveza. Obožavam da provodim vreme u studiju,” izjavila je Ari voditelju Nicku Grimshawu na radio-stanici BBC1.

Ariana Grande 2015 - CMS Source

Ipak, kad je o pesmama koje će se naći albumu reč, Ari tvrdi da ne prihvata tako lako baš svaki predlog svojih saradnika. “Pokušavam da budem otvorena kad je reč o saradnji svake vrste. Ali kad mi neko pošalje pesmu koja mi se jednostavno ne svidi, onda moram toj osobi da se obratim u stilu, ‘Ovo baš i nije u mom fazonu, jer moj zvuk ide u sasvim drugom pravcu. Ne mogu zamisliti sebe kao pravu osobu koja će otpevati ovu pesmu, mada ona zvuči dobro’. Trudim se da istovremeno budem fina i iskrena.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Scooter Braun: Kako me je otpustila Ariana Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.