Ariana Grande otkrila listu pesama sa “positions” i koje pesme će vas oduševiti!

Ariana Grande je ovih dana u svim medijima jer je prvo bez ikakve prethodne najave zapalila internet vestima da će čitav novi album objaviti već krajem ovog meseca, zatim je objavila i prvi singl “positions” zajedno sa ekstravagantnim spotom, a nije se zaustavila ni tu, već je otkrila i kako će izgledati omot albuma, pa i kompletna lista pesama! Fandomu je uvek najzabavnije kada izvođač otkrije imena numera, jer mogu da pogađaju koja pesma će im biti potencijalni favorit.

Naime, Ari je otkrila da će album imati 14 numera, što je savršen prosek za album, a interesantno je da je uvodni singl “positions” tek 12. pesma po redu. Uvod u album zapravo će nositi naziv “shut up”, a uočavamo i da je prisutna pesma pod nazivom “nasty” koju je Ari još u prethodnom periodu najavljivala!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Zabavno je i da se druga pesma zove “34+35”, pa se stranica kanala MTV u komentarima našalila “Ponovo počinjem da volim matematiku”!

Posebna poslastica su, naravno, i uzbudljive saradnje koje je Ari ostvarila za ovo izdanje – ona je za album “My Everything” sarađivala sa The Weekndom na pesmi “Love Me Harder”, a ako ste tu pesmu voleli, obožavaćete verovatno i “off the table”, njihov novi duet! Ariani je to i omiljena pesma sa albuma, kao i “Safety Net”.

Duet sa Dojom Cat “motive” takođe nije iznenađenje, jer je Ari već pričala da je bila u studiju sa Dojom i da je oduševljena njenim radom. Doja se u toku svog Instagram Livea iznenadila što fanovi znaju za njen duet sa Ari, pa je tek onda videla da je megazvezda objavila na Instagramu celu listu pesama pa su zato saznali!

Pročitajte još  Famoza music chart #49 - glasajte za SVE omiljene pesme svakog dana!

Koji naslov pesme je vas najviše zaintrigirao?

Autor: Famoza.net

Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Ariana Grande otkrila listu pesama sa “positions” i koje pesme će vas oduševiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.