Ariana Grande odvela dečka na odmor u pustinju!

Odlazak u pustinju verovatno vam ne deluje tako romantično, ali naravno da on u slučaju Ariane Grande ne podrazumeva prženje na suncu! Ari je povela svog dečka Daltona Gomez na jedinstvenu avanturu, odnosno na jedno od omiljenih mesta Kylie Jenner.

Reč je o Kenjoj Pointu koji se nalazi u američkoj državi Juta, gde je Kylie bila pre tačno mesec dana! Na ovom mestu postoji izgrađen hotel malog kapaciteta, što mu daje na ekskluzivnosti. Ovo mesto inače je otvoreno 2009. i ima 34 sobe, a iznajmljivanje je pakleno skupo! Kako je ovo hotel sa pet zvezdica, i najjefitniji smeštaj košta čak 3300 dolara za noć, a može biti i i duplo skuplji!

Naravno, za Arianu to ne predstavlja preveliki novac, a ako vam se ovo okruženje čini pomalo depresivnim, rekli bismo da ga je par izabrao baš zato što je ono toliko daleko od očiju javnosti. Najbliži aerodrom udaljen je čak 4,5 sata vožnje, a ni drugi znaci civilizacije nisu puno bliži! Da je plan bio uspešan najbolje nam potvrđuje to što su jedine slike koje imamo došle upravo od Ari! Nju tako možemo videti u bikiniju uz par fotki samog okruženja u kome se našla.

Za Ari koja je savesno mesece provodila u kući kako ne bi doprinela širenju korone virusa, ovo je prvi pravi beg od izolacije, mada ona čak i na ovom mestu nosi masku! Posle povratka kući, Ari nastavlja svoje uobičajene aktivnosti, koje se zbog ograničenja kretanja svode na odlaske u studio i pisanje nove muzike. Ari se već bezbroj puta izlajala kako sprema nove pesme, ali i dalje insistira na tome da neće da stavi sebe pod presiju, odnosno da ne želi da otkriva kad će ga objaviti. Da li će i ona možda pokušati da priredi iznenađenje kakvo je nedavno učinila Taylor Swift?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.