Ariana Grande objavila tonu uznemirujućih tvitova, fandom jako zabrinut!

Ariana Grande je poprilično emotivno nestabilna prethodnih nedelja, toliko da nema snage ni za promociju sopstvenog albuma, a pitanje je i kad će na turneju. Fandom je već zabrinut zbog toga, a sad su u pravoj panici nakon njenih novih komentara.

I zaista, njeni tvitovi zvuče dramatično, poput ,”Mogu li da dobijem samo jedan normalan dan. Samo jedan. Molim vas” ili “Toliko sam umorna, molim vas”, a prokomentarisala je i svoj nedavni tvit gde je rekla da će sve biti u redu rečima, “Ma samo se šalim” da bi sve završila sa, “Hvala što me volite, ali nekad to ne zaslužujem. Volim vas.”

Arianatori ne znaju šta da rade osim da joj poručuju da bi je najradije zagrlili, da je puno vole i da razmišlja o svemu lepom, a ne samo o ružnim stvarim koje je toliko opterećuju. Nadajmo se da će Ari paziti na sebe – što se nas tiče, čekamo je toliko godina da nam dođe, sačekaćemo i još malo, samo da joj bude dobro!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Mnogo mi nedostaje bibl": Ari Grande i društvo proslavili sedam godina od starta "Victoriousa"!

8 thoughts on “Ariana Grande objavila tonu uznemirujućih tvitova, fandom jako zabrinut!

  1. Toliko mi je zao zbog nje, samo da se psihicki oporavi i nadam se da ce sve biti u redu!! UZ TEBE SMO ARI! <3 <3

  2. Ne znam što se događa sa njom ovo vrijeme nakon incidenta u Manchesteru i sad ovo što se desilo stvarno ju je sve dokrajčilo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.