Ariana Grande o Peteu Davidsonu: Ja ga uopšte nisam poznavala!

Ariana Grande baš i nema sreće u ljubavi, a u tome je govorila u svom editorijalu za časopis Vogue, posebno se osvrćući na romanse sa Macom Millerom i Peteom Davidsonom. Ona ističe da je te veze i dalje muče, što samo pojačava sećanje na teroristički napad nakon njenog koncerta u Mančesteru pre nešto više od dve godine.

Ona kaže da ju je pokojni Mac Miller inspirisao da počne da peva na festivalima kao što je Coachella. “Nikad to nisam volela, ali kad sam videla Maca kako nastupa, bilo je to neverovatno iskustvo. Sledeći put kad sam otišla, bilo je neverovatno koliko sam drugačije razmišljala”, objašnjava ona.

Ari kaže i da joj je danas jasno koliko je pogrešila što je toliko brzala sa Peteom Davidsonom. “Bilo je to ludo, ali ta veza nije bila realistična. Volela sam ga, a da ga nisam ni upoznala prvo. Ja sam vam kao beba kad je reč o stvarnom životu i još uvek nemam poverenja u sebe”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Možete li da prepoznate koje su tvrdnje o Ari neistinite u Klaudijinom kvizu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.