Ariana Grande o albumu “Moonlight”: Nadmašiću sve što sam snimila do sad! (video)

if-you-don-t-love-ariana-grande-here-s-why-you-should-694033

Nedelju dana nakon izlaska singla “Focus”, Ari nas uverava da će ostatak novog materijala zvučati totalno drugačije od njega!

Kako se ispostavlja, prva pesma kojom je Ariana Grande najavila svoj treći studijski album Moonlight, neće imati mnogo veze s onim što ćemo na njemu čuti.

“Zbog toga sam prvo i objavila ‘Focus’, jer je to jedina pesma na albumu koja tako zvuči,” objašnjava Ari na britanskoj radio-stanici KISS. “Postavljala sam tu i tamo neke isečke na mom Snepčet nalogu, ali ne smem puno toga da vam otkrivam jer album još nije gotov.”

ariana-grande-10-30-15-1

Mlada pop zvezda dalje objašnjava da se veoma raduje što će tokom naredna dva meseca moći da se fokusira na ostatak materijala za Moonlight, i pritom tvrdi da će novi album nadmašiti sve što je snimila do sad.

“Radila sam na njemu tokom proteklih godinu dana ali sam istovremeno bila i na turneji. Uzbuđena sam, ne samo zato što ću u naredna dva meseca završiti album, već i stoga što ću svo to vreme moći da se fokusiram isključivo na stvaranje muzike,” kaže Ari. “Stvarno sam prezadovoljna materijalom koji smo do sad uradili, ali kada konačno nađem vremena da se stopostotno posvetim albumu, mislim da ću nadmašiti sve što sam do sad snimila. Možda.”

Pročitajte još  "Treba mi još vremena": Ariana Grande odložila objavljivanje datuma svoje turneje!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Ariana Grande o albumu “Moonlight”: Nadmašiću sve što sam snimila do sad! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.