Ariana Grande: Ne sećam se snimanja albuma “thank u, next”, bila sam previše tužna i pijana

Tugu koju je osetila nakon smrti Maca Millera i tragedije na svom koncertu u Mančesteru, Ariana Grande pretočila je u album “thank u, next”, jedan od najuspešnijih u karijeri. Ipak, Ari ističe da se ne seća previše tog perioda jer je konstantno bila van realnosti, kao i da je konzumirala previše alkohola kako bi pobegla od problema.

“Moji prijatelji znaju koliko me muzika smiruje, pa mislim da su me inspirisali da se posvetim tome”, priča ona o tome kako je nastao tja album. “Ipak, da budem kompletno iskrena, ne sećam se tih meseci jer sam bila toliko pijana i toliko tužna. Ne znam ni kako je sve počelo niti kako se završilo, niti odakle mi odjednom 10 pesama”.

“Mislim da je ovo prvi album, ali i prva godina u mom životu gde sam shvatila da ne mogu da zanemarujem sebe. Čitavog života sam bila u vezama. Uvek sam imala nekog uz sebe. Zato je ovaj album u stvari samootkrovenje. Bilo je to i malo strašno, jer sam shvatila da ja sad moram da se suočim sa svim i da zacelim”, zaključuje Ari.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Skromna: Ariana Grande još jednom odala počast porodicama žrtava terorističkog napada u Mančesteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.